duminică, 26 iunie 2011

Soare cu Soleo Organics


Salut,

Revin acum la scurt timp cu entuziasm datorita unui nou produs pe care l-am adus de curand, si pe care vi-l recomand din toata inima. De obicei sunt foarte picky cand vine vorba de produse, si pe langa lipsa compromisurilor la ingrediente, trebuie sa aiba si textura si rezultatele mult asteptate. Produsele le gasiti aici

Astfel ca pe Ohlala.ro am reusit sa fim importatori si sa oferim produsele Soleo Organics din Australia. Sunt creme de protectie solara cu o textura superba, din ingrediente organice si foarte blande cu pielea, avand factor de protectie solara 30+. Daca va mai ganditi si la flora si fauna unde va imbaiati, atunci nu veti mai avea nici procese de constiinta  pentru ca Soleo Organics este prietenos nu numai cu pielea voastra, dar si cu mediul.

Ingredientele cuprind, printre altele, ceai verde, ulei de samburi de struguri, ulei de macadamia, unt de cupuassu, extract de castravete si ulei de sofranel.

Este foarte bine tolerat de tenul acneic si sensibil si perfect pentru copii si sportivi.

Sincer sper sa va placa si daca nu, dati-mi de veste.

Mult succes.

Sapun - Cacao Summer Breezer

 Salutare,

Ehhee, dupa o pauza binemeritata si lipsuri de inspiratie dar mai ales soda, a revenit muza cu aceasta creatie.

Obiectivul, un sapun hidratant de vara, insa racoritor si mai ales fun. Compozitia este un una clasica, iar textura foarte placuta. Un element de noutate il reprezinta straturile. Este primul meu sapun in straturi si in aceste forme de fluturasi. Asteptam de mult sa le folosesc si le-am inaugurat cu acest sapun de cacao cu miere. Si acum la compozitie care este minunata ca si proprietati.

Ingrediente:
 
Ulei de masline;
Ulei de  cocos;
Ulei de palmier;
Ulei de samburi de struguri;
Unt de shea;
Apa;
Soda Caustica;
Sare de bazna;
Miere de salcam;
Cacao pudra;
Menta pudra;
Flori de musetel;
UE de levantica;
UE de cimbru;
UE rozmarin;
UE fenicul.

Contrastul dintre cele doua straturi era planuit sa fie mai mare, insa datorita mierii a devenit un galben pai, cafe au lait. Am uitat evident de aceasta schimbare de culoare. Insa se poate vedea incercarea mea de stratificare:). Textura este foarte placuta, mirosul puternic de cacao si levantica iti induce imediat o pofta de desert. S-a parfumat toata camera, acum cand l-am lasat la uscat:))). Hidrateaza pielea, o parfumeaza placut, numai nu iti dai seama cat esti de murdar pe maini din cauza faptului ca are cacao. In rest, o reusita intrare in forma si niste fluturi parfumati de vara.

Mult succes.