duminică, 9 august 2009

Ideea de 3 in 1

Cred ca printre cele mai bune lucruri care ma incanta la intoarcerea din vacanta sunt tabieturile temporar intrerupte dar reluate la intoarcere. Tabieturile devin foarte clare atunci cand pleci in vacanta si oricat ai incerca nu poti sa le ai/iei pe toate. In cazul meu, pe langa site-urile necitite in vacanta, nu poti transporta ingredientele mele "minune", asta pentru ca nu numai ai fi o ciudata dar este si extrem de nepractic insa aici intervine selectia produselor carate in bagaj. Solutia este ca poti comasa o serie de produse si de aici incepe distractia. In cazul meu, sunscreen-ul meu care s-a dovedit a fi de fapt o solutie salvatoare- skin saver, un fel de 3 in 1. In primul rand i-am imbunatatit formula devenind o crema usor absorbita de piele ( nu mai era excesiv de uleioasa), apoi i-am schimbat un pic ingredientele devenind necomedogenica ( nu faci puncte negre) si prin oxidul de zinc a fost buna si ca factor de protectie de soare dar si ingredient post sedinte de balacit daca te-ai ars vreun pic, folosita de asemenea ca si crema de zi dar si de seara. Ce sa mai, am fost super incantata sa car cat mai putine iar ideea, cred ca americana la origine, de 3 in 1 imi simplifica tabieturile in vacanta.
Asta pentru ca nu-mi place sa impachetez, mai ales bagaje, insa la cadouri trebuie sa recunosc ca ma straduiesc din belsug, cred ca cel mai bine este sa folositi un produs cu cat mai multe proprietati si a pastra astfel simplitatea.

Concluzie: piele frumos si uniform bronzata, fara pete si arsuri, hidratata iar fond de ten neutilizat. Cred ca in Bucuresti voi reveni la el pentru ca nu se compara aerul, praful si multe altele cu cele de pe malul marii dar oricum se poate si mai simplu.

Ingrediente folosite:
Ceai verde;
Ulei de susan;
Ulei de orez;
Ulei de samburi de struguri;
Ceara de albine;
Extract uleios de betacaroten;
Extract uleios de galbenele;
Extract muguri de vita de vie;
UE lavanda;
Lecitina;
Vitamina E;
Oxid de zinc.

Un comentariu:

  1. mie, la farmacie, oxidul de zinc nu au vrut sa mi vanda.
    nici glicerina vegetala, nici borax...
    vroiam sa mi prepar in casa una , alta
    cred ca pe net o sa iau pina la urma.

    RăspundețiȘtergere