marți, 5 octombrie 2010

Honey Sweet- Sapun cu miere

Salutare,

Postez acum din perioada mea prolifica in creatii, pana nu se invechesc de tot:)). Cum ieri tocmai mi-am cumparat si miere de Manuka, se pare ca laitmotivul  este mierea. Acesta este cel de-al doilea sapun al meu cu miere, dar si sare de bazna. Pentru cine vrea sa stie mai multe, despre aceasta minunatie cu numeroase beneficii mai ales in sezonul rece, dati un click aici.

Sapunul a iesit un pic cam faramicios cand l-am taiat. Cred eu pentru ca nu l-am izolat foarte bine. Insa tare, datorita sarii, si miroase a miere in toata regula. Desi am pus o cantitate generoasa de uleiuri esentiale, mierea bate tot, si la culoare si la miros. Aproape nici nu se mai simt uleiurile esentiale si vedeti si voi culoarea usor cafenie. Insa cand il umezesc, nu se rupe, face o spuma moale si placuta si este puternic hidratant (datorita mierii).

Reteta pentru HoneySweet este:

Ulei de masline;
Ulei de palmier;
Ulei de cocos;
Ulei de floarea soarelui;
Apa;
Soda caustica;
UE lavandin;
UE eucalipt;
UE tea tree;
Propolis;
Sare de Bazna;
Miere.

Cred ca in viitor, va mai urma o creatie cu miere, poate chiar cu miere de Manuka. Asta daca nu o termin pana atunci, pentru ca are un gust foarte bun, intens, si stimuleaza sistemul imunitar in aceasta perioada. Asa ca "abuzati" cat puteti de miere, atat intern cat si pentru un rasfat extern, si mai ales de cea potrivita pentru voi.

Succes

Un comentariu:

  1. mmmmmmmmm......pacat ca exista si senzatia sa-l mananci:)
    Trebuie sa ne punem fermoar la gura....hiiihih

    RăspundețiȘtergere