marți, 12 octombrie 2010

Impresii recente

 Salutare,

Am facut-o si pe asta, pe cont propriu. Am participat la primul nostru targ, de profil, dar nu in totalitate. Nu au fost numai produse bio, ci si alte marci cu niste ingrediente mai mult decat blamate si evitate de noi. Dar asta este.
Locatia a fost una superba, mai ales vara. Expozanti putini si cativa tristi de putinii vizitatori. Dehhh, au mai fost inca doua evenimente, chiar daca nu identice, dar oricum atrageau si mai luau lumea din casa si de la noi.
Mie insa mi-a placut targul si m-am simtit bine. Am intalnit oameni foarte interesanti (simpatici), am fost cu niste prieteni expozanti si era nostima astmosfera, mai putin picioarele noastre umflate:). Mi-au placut si incurajat reactiile vizitatorilor cu privire la produse, deci nu sunt chiar asa subiectiva cu privire la ele:). Printe surprizele deosebit de placute au fost flyer-eleee....de la care imi luasem gandul ca nu vor ajunge. Dar nu, mititelele au aparut (datorita lui), si culmea, sa deruteze lumea ca avem produse bio pentru copii:). Dar nu, inca nu le avem in oferta noastra. Bonus au fost culmea vanzarile, mai ales ca era prima noastra prezenta.

Cateva poze, cu standul nostru, cu recuzita "furata", si bijuteriile noastre in prim plan. Chiar asa le simteam, cand le puneam etichete si le asezam cu grija in cutii pentru a fi transportate. Sentimental fooollll, dar chiar imi plac:).

Si cam asta am creat weekendul asta. O seara faina rau.

2 comentarii:

  1. N-am apucat sa citesc postarea anterioara, asa ca am ratat participarea voastra si targul :( Imi pare atat de rau, dar sper sa mai participati la alte targuri ;)

    RăspundețiȘtergere
  2. Salut Nimphetamin,

    Mersi fain pentru comentariu si sper sa ne vedem la urmatorul targ la care participam, adica pe 23-24 octombrie:).

    Asa ca in curand.

    RăspundețiȘtergere