luni, 7 martie 2011

Sweet fun- Crema de corp

Salutare,

Intr-o zi insorita, cand tocmai imi sosisera ceva ingrediente comandate, am pornit intr-un suflet pentru a experimenta si rasfata. Eu am fost cu creatul, altcineva cu folositul pentru ca a fost un succes:). Si uite asa imi fac un pic de curaj, sa repostez dupa o absenta destul de lunga.

Misiunea din ziua aceea, o crema de corp mirosind dulceag si relaxant, cu glitter. Ce nu-mi pun eu pe ochi, ca de aceea era extra, a ajuns in crema. Insa chiar si asa, se pare ca glitter-ul meu, de fapt un fard mineral foarte sidefat, nu a fost indeajuns. Insa revenind la crema, textura ei este superba, intrand foarte usor in piele, nelasand un film gras. Dehh daca nu suport sa fie prea hidratanta, atunci ceara emulsifianta pe care am ales-o a fost ideala.

Ingrediente:
Apa distilata;
Ceara emulsifianta;
Unt de shea;
Ulei de masline;
Ulei de floarea soarelui;
Glitter-fard mineral (insuficient);
UE fenicul;
UE yalng ylang;
UE menta;
UE rozmarin;
Extract de samburi de struguri. 


Dupa o perioada extrem de agitata, in special legat de munca, sa ma reapuc de micile mele creatii inseamna o gura de oxigen importanta. Cuplat cu feedback-ul foarte bun, este extrem de fun de care imi era asa de dor.

Unul din semnele ca ai devenit prea corporate (cum am fost eu in ultimul timp) cred ca poate fi, sunatul tarziuuu dupa un taxi, iar dispeceratul sa-te recunoasca si sa te invite mai repede acasa:).

Cate un comentariu pe blog, fie el dragut fie nu, si atunci ziua incepe sa fie placuta. Asa, pana la urmatorul sapun (pentru ca nu mai am soda caustica), va arat dintre cremele mele realizate si folosite.  

Have fun, enjoy si succes.....eu pe voi.

5 comentarii:

  1. O primavara frumoasa, plina de cat mai multe bucurii si impliniri! Iti doresc sa gasesti timp pentru tot ce vrei sa faci, imi place blogul tau si l-am rasfoit in mare proportie. O zi minunata in continuare!

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna Alinutza,

    Mersi frumos pentru comentariul tau, foarte binevenit azi.
    O primavara insorita si vesela iti doresc si multumesc pentru popas:).

    RăspundețiȘtergere
  3. Si eu iti astept postarile cu nerabdare ;) Am si 2 intrebari: de unde iti iei soda caustica si ce tip de ceara emulsifianta ai folosit?
    Merci, o zi frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  4. Salut Nimphetamin,

    Soda caustica am cumparat-o de la magazine de produse casnice/chimice, insa era de puritate de 85%. Dupa care am primit cadou:),daca-ti poti imagina:))), si avea o puritate de 99%. Insa am cumparat de pe ebay, pentru sapunul lichid, o soda cu puritate 99%, si am fost foarte incantata de calitatea ei. Asa ca voi apela tot la ebay, pentru a nu face compromisuri mari.

    Cat priveste ceara emusifianta, asta este Glyceryl stearate, Potassium stearate, adica nr. 3 de pe www.aroma-zone.com.

    Mersi de popas si comentariu.

    RăspundețiȘtergere
  5. Multumesc pentru raspuns, Amalia. Daca ai un seller preferat de pe ebay, poate-mi dai link-ul, te rog.
    Ma gandeam eu ca ai luat ceara de pe AZ, de aceea te-am intrebat ;)
    Multumesc pentru infos!

    RăspundețiȘtergere