marți, 31 martie 2015

Buna regasire :)

A trecut ceva vreme de la ultima noastra intalnire online, sper ca sunteti toti bine si ca vi se intampla numai lucruri frumoase. Am mai trecut pe la raft, am mai salutat prieteni, am mai raspuns cu cateva sugestii sau idei, va multumesc celor care mi-ati scris intre timp si m-ati intrebat ce se intampla. Da, unii au ghicit, sunt bine, insa am fost ocupata cu crearea minunilor: am devenit mama unui baietel :)

Iata deci ca in aceste zile voi reincepe sa ma ocup de raft, am multe planuri si idei, nu am renuntat la a crea produse naturale, probabil acum mai mult decat oricand. Ma gandesc sa public si ganduri si trairi din aceasta perioada, este mult prea frumoasa pentru a nu fi impartasita, mi-ar placea sa comentam impreuna si despre alte idei sau articole.

Revenind la raft, in curand intra in productie prima serie a unui sapun nou, va voi anunta in cateva zile despre ce e vorba. Va pot spune ca va reprezenta tot o solutie simpla la o problema cu care m-am luptat in trecut, asadar este experimentat personal. Si a functionat :)
Pana atunci insa, spor si zile frumoase, eu incerc inca sa imi aduc aminte ce fonturi foloseam la texte :)Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu