marți, 1 iunie 2010

Sare de mare- Happy Feet
















Wow ce de poze, insa va prezint ceva simplu-sarea de baie. Ideea mi-a venit in momentul in care sunt stresata, retineam lichid, aveam picioarele umflate si obosite si nu-mi era prea bine, ma simteam ca o sugativa care retine apa. Asa ca am pornit in a face schimbari.

Mi-am cumparat numai sarea de mare, restul le aveam si am trecut la treaba. Ce a iesit? O minunatie olfativa dar si pentru picioare. Datorita ingredientelor folosite, mi-am schimbat nu numai starea de spirit ci si circulatia picioarelor. Uleiurile esentiale au niste proprietati remarcabile, mai ales daca stii sa le folosesti corect, asa ca hop si eu cu ale mele nevoi de ele. Sarea am folosit-o numai pentru o baie a picioarelor, dar circulatia mea si-a revenit precum si faptul ca am stat cele 15 minute, a fost o incantare. Insa cu siguranta aceasta sare poate fi folosita si intr-o baie relaxanta precum si ca odorizant de camera. Am remarcat schimbarea mirosului din baie dupa ce nu am pus capacul pe borcanul meu, deci functioneaza. Insa alegerea este evident a fiecaruia, dar nu uitati de alegeri.

Ingredientele folosite pe "Happy Feet Salt":
Sare de mare (pentru un deliciu si mai mare folositi cea de la Marea Moarta);
Flori de galbenele;
UE fenicul:
UE cimbru;
UE tea tree;
UE menta.

Florile de galbenele pe langa faptul ca ajuta la calmarea iritatiilor, fixeaza si uleiurile esentiale si confera sarii un aspect placut. Uleiul de fenicul este noua mea fixatie-are un miros usor dulceag, desi mi-a trebuit timp sa ma obisnuiesc cu el si ajuta circulatia. Uleiul de cimbru este antireumatic, tonic si antibactericid. Uleiul de tea tree este antiviral si antibactericid iar menta am ales-o pentru proprietatile sale de calmare, senzatia de racorire, foarte placute pentru picioarele mele incalzite.

Asa ca in perioadele mai pline si circulatie mai proasta, luati-va un pic de timp si faceti o baie la picioare. Efectul de bine este garantat.

Mult succes.

Un comentariu:

  1. Chiar ieri am primit un aparat de msaja al picioarel, din acela cu apa. Daca folosesc sarea ta in apa din aparat o sa iasa ceva de vis :) Multam de idei ;)

    RăspundețiȘtergere