duminică, 28 martie 2010

Sapun "Liquid wonder"



Salutare tuturor,

de fapt celor cativa cititori ai mei:). A trecut ceva timp si culmea aceasta postare va aparea cu data de martie, pentru ca de fapt atunci o aveam in plan. Mi-a fost dor sa postez randurile mele putine si de comentariile putine :)

Ei bine conform zicalei "I did it, cand vorbim despre mult doritul si asteptatul sapun lichid. Masteratul in ale sapunitului, cum am tot citit eu, se da in materie de sapun lichid. Si pentru ca cereri erau de ceva timp si pentru ca eram evident curioasa si intrigata daca imi va iesi si pentru mult mai multe motive, m-am pus pe treaba. Pozele sunt clare si rezultatul evident, un succes.:) Acum ca a trecut ceva timp, sapunul meu lichid este transparent (indiciu a reusitei) dar si mult. Nu mi-am dat seama cat de concentrat este si cat trebuie diluat. Cateva impresii despre el: face multa spuma, nu miroase foarte puternic si nu hidrateaza ca unul solid. Dar il pot cara peste tot fara acea enervanta sapuniera a mea:))). Usor nu este, insa cu siguranta nici de nefacut. Trebuie numai mult timp si rabdare (mi-a luat 5 ore pentru gatit si inca o zi pentru diluat), adica cum ar trebui facute majoritatea lucrurilor.

Ingredientele pentru "Liquid Wonder"sunt:

U. masline;
U. cocos
U. floarea soarelui;
Apa distilata;
Hidroxid de potasiu;
UE menta;
UE lavanda;
UE tea tree.

L-am folosit cu succes si in curatarea gospodariei, ca tot citisem eu atatea retete de curatat cu sapun Castile. Merge, functioneaza foarte bine curatarea non toxica, fara stranuturi (daca sunteti ca mine) si cu bani mult mai putini:).

Succes, care va veni cu siguranta.

3 comentarii:

  1. Reteta asta chiar e de incercat :D:D

    http://www.iuliabadita.ro/

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna,
    Pot sa intreb si eu, unde se gaseste hidroxid de potasiu?

    RăspundețiȘtergere
  3. Draga Iordana,

    Eu am luat hidroxidul de potasiu de pe ebay. Se gaseste si la noi, insa din cautarile mele concentratia fie e prea scazuta, fie este ridicata, insa foarte scump si ti-l va aduce la comanda.

    Succes.

    RăspundețiȘtergere